Heti TOP: alakítható naptár app és Pegasus spyware keresés okostelefonon

Ezen a héten csokorba szedtük, melyek a legjobb ingyenes megoldások, ha nagyméretű fájlokat szeretnénk elküldeni az ismerősöknek, kollégáknak. Gyors, biztonságos és egyszerűen használható online szolgáltatásokat mutattunk erre a célra, amelyekkel akár több gigabájtos fájlokat is gond nélkül átküldhetünk valakinek.

Ugyancsak a héten került terítékre egy korábban már bemutatott iPhone-menedzser alkalmazás friss verziója, amelynek különlegessége, hogy pár kattintással ellenőrizhetjük a segítségével, hogy a telefonunkon megtalálható-e a Pegasus nevű kémprogram, vagy annak nyomai. Nincs szükség bonyolult telepítési eljárásokra és aztán parancssori utasításokra. Csak erre a programra.

Végül szintén a héten mutattuk be az egyik legsokoldalúbb naptár appot iPhone-ra és iPadre, amellyel igencsak megkönnyíthetjük feladataink napi ütemezését. Teljesen testreszabható a felülete és a működése is. Mellesleg nem csak iOS-re, hanem macOS-re is elérhető. Az iPhone-t használók ráadásul ingyen tölthetik le az alap változatot az App Store-ból.

Ne maradjon le erről sem!