Heti TOP: akku töltöttséget jelző háttérkép és videókat átméretező program

Ezen a héten mutattunk egy érdekes háttérkép-csomagot iPhone-ra, amely ezúttal nem csak a Főképernyő megszépítésére alkalmas, hanem arra is, hogy visszajelzéssel szolgáljon a készülék akkujának töltöttségi szintjéről. Az automatikusan változó háttér ugyanis cserélődik, ha a telefon akkuja már nagyon merülőben van. Sőt, akkor is megváltozik, ha épp töltőre csatlakoztatjuk az iPhone. Stílusos és praktikus egyben.

Azoknak is szolgáltunk hasznos tippel, akik szeretnék a Windows 10-ben is kihasználni a Windows 11 által nyújtott ablakelrendezési módot. Kényelmesebben és hatékonyabban menedzselhetjük így a megnyitott programablakokat. Ráadásul mindezt teljesen ingyen beépíthetjük a Windows 10-be is, a Microsoft által közreadott kis alkalmazás segítségével.

Végül azoknak is adtunk gyakorlati tanácsot, akik szeretnének átméretezni videókat, de nincs kedvük emiatt egy összetett videoszerkesztő programmal megküzdeni. Az általunk javasolt alkalmazás, nem kifejezetten videókat átméretező program, ennél jóval többre képes, ám könnyedén használható erre a célra is, ráadásul működik Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt.

Ne maradjon le erről sem!