Heti TOP: biztonságos internetezés és részletek törlése fotókról

A héten egy méretes összefoglalóval szolgáltunk arról, miként lehet megoldani a biztonságos internetezést, akár home office-ban végzett munkáról, akár online szórakozásról van épp szó. Mutattunk remek szolgáltatásokat és programokat, amelyek biztonságosabbá tehetik a böngészést, levelezést, csevegést, vagy épp a fájlok megosztását. Emellett pedig adtunk néhány gyakorlati tanácsot is, hogy mire érdemes odafigyelni a közösségi oldalak használatakor, vagy éppen online vásárlás közben.

Szintén ezen a héten került terítékre egy praktikus – bár egyelőre még nem minden ízében tökéletes – online képretusálót, amelynek segítségével pillanatok alatt törölhetjük a felesleges részleteket a fotókról, úgy, mintha ott sem lettek volna. Mindezt AI segítséggel, rendkívül hatékonyan oldja meg ez az online eszköz.

Végül szintén ennek a hétnek a témája volt, hogy miként lehet megoldani a WebP képek mentését PNG vagy JPG formátumba a Firefoxban. Ha épp minden körülmény adott, akár a Firefox saját funkcióival is megoldható a dolog, de ha mégsem, akkor akad e célra remek kiegészítő, vagy akár az utólagos konvertálás is lehetséges a cikkben felsorolt ingyenes, online eszközök segítségével.

Ne maradjon le erről sem!