Heti TOP: képek és videók letöltése Facebookról, plusz videók hangsávjának exportálása

Ezen a héten megmutattuk, miként lehet pár kattintással letölteni a Facebookra feltöltött összes saját fotót és videót. Így offline is elérhetjük a korábban másokkal megosztott fényképeket és videofelvételeket. A megoldás egyszerű, de nem feltétlenül jutunk hozzá azonnal a csomaghoz. Ha több évnyi gyűjteményt kell letölteni, akár órákig is tarthat, mire megkapjuk az értesítést és a letöltési linket. De még így is sokkal gyorsabb a dolog, mintha egyenként kellene letölteni mindent.

Szintén ezen a héten volt téma, hogy miként lehet hozzájutni egy videó hangsávjához, ha épp csak arra lenne szükségünk mp3 vagy egyéb hangformátumban. Két módszert is mutattunk, az egyik egy ingyenes online eszköz, amelyet telepíteni sem kell és működik minden rendszeren, a másik pedig egy offline megoldás, egy szintén ingyenes alkalmazás képében.

Végül a héten került górcső alá két praktikus kis app, amelyekkel teljes kényelemben menedzselhetjük az online fiókjaink kétlépcsős beléptetéséhez szükséges 2FA kódokat. Így az állandóan változó kódok mindig kéznél lesznek, ha éppen be akarunk lépni valamelyik weboldalra vagy közösségi szolgáltatásba.

Ne maradjon le erről sem!