Heti TOP: alakítható időjárás app plusz ingyenes androidos programok

Ezen a héten mutattunk egy rendkívül stílusos és alakítható időjárás-előrejelző appot, amelynek felülete szinte teljesen testreszabható, így mindenki a számára legfontosabb adatokat tudja megjeleníteni, neki tetsző sorrendben és részletességgel. Ráadásul adatforrásként is több lehetőség közül választhatunk, így bárhol is lakjunk, biztosan megtaláljuk azt az előrejelző forrást, amelyik a lehető legpontosabb időjárási információkat szolgáltatja számunkra.

Szintén ezen a héten került terítékre egy alkalmazásgyűjtemény, amelyben nyílt forráskódú és szabadon használható androidos appok kaptak helyet. Több szempontból is előnyös lehet ezeket használni, ráadásul rengeteg izgalmas és praktikus kis program lapul a gyűjteményben, ahol amúgy akad azért néhány ismertebb név is.

Végül átnéztük azt is, milyen alkalmazások segítségével oldható meg a védett kapcsolattartás számítógépen, okostelefonon vagy tableten. Bemutattuk a titkosított levelezőket, chat- és videochat alkalmazásokat, sőt, a fájlok biztonságos megosztására (is) alkalmas felhőtárhelyeket is. Emellett adtunk tippeket a PGP titkosítás használatával, beüzemelésével kapcsolatban is. A bemutatott megoldások egyébként otthoni felhasználóknak éppúgy praktikusak, mint a kis- és közepes cégeknek.

Ne maradjon le erről sem!