Heti TOP: a legjobb VPN-ektől a legjobb iOS appokig

Szokásunkhoz híven év végén szeretjük összefoglalni, mely alkalmazások és szolgáltatások győztek meg minket leginkább arról, hogy érdemes őket használni akár napi szinten is, munkához, szórakozáshoz. Így például ezen a héten terítékre kerültek a legjobb VPN szolgáltatások, amelyekkel biztonságossá tehető minden online tevékenység ezekben az online biztonság terén sok kihívást rejtő időkben is.

Emellett sorra vettük, melyek azok az appok, amelyek a legtöbbet segíthetnek a hétköznapokban az iPhone-t használóknak, kiváltképp akkor, ha már frissítették a telefont az iOS 14 rendszerre. Szóval a legjobb iOS 14 appok ezen a linken találhatók, érdemes megismerkedni velük.

Végül a maces felhasználóknak is szolgáltunk érdekességgel: csokorba szedtük azokat a programokat, amelyek már natívan futnak az Apple Silicon alapú Maceken. Így az Apple M1 processzoros gépek tulajdonosai hatékonyabban tudnak dolgozni ezekkel, mintha az eredetileg Intel processzorokra készült változatokat használnák. Természetesen az itt bemutatott szoftverek a korábbi, Inteles Maceken is használhatók, szóval mindkét platformon beüzemelhetjük bármelyiket. Az pedig egy percig nem kétséges, hogy érdemes használni őket.

Ne maradjon le erről sem!