Heti TOP: új e-mail cím készítésétől a téli háttérképekig

Ezen a héten elkezdtünk már kicsit készülődni a karácsonyra: mutattunk egy jópofa animált karácsonyfát, amely feldobhatja a Windows vagy a macOS Asztalának látványát. Bárhová elhelyezhetjük a képernyőn, lebeghet akár a többi ablak fölött is. Nem állítjuk, hogy lenyűgöző grafikai megoldásokkal élt a készítő, de azt igen, hogy nagyon hangulatos így karácsony táján.

Ha valaki még nem készül ennyire előre az ünnepre, de a tél hangulata azért már megérinthette, nálunk mosta megtalálja a legszebb téli háttérképeket, amelyek azák asztali PC-n, akár laptopon, MacBookon, vagy éppen okostelefonon egyaránt csodás téli atmoszférát képes varázsolni. Szerintünk érdemes kicsit átböngészni a felhozatalt.

Végül szakadjunk el a téltől és a közelgő karácsonytól, s nézzünk egy gyakorlatiasabb témát: megmutattuk, melyik ingyenes vagy fizetős e-mail szolgáltatást érdemes választania annak, aki éppen új e-mail cím készítésén töri a fejét. Sőt, ha már a szolgáltatásokat átnéztük, rögtön ajánlottunk néhány profi e-mail kliens alkalmazást is, amelyekkel kiválthatók a rendszerek saját levelezői, vagy éppen az Outlook.

Ne maradjon le erről sem!