Heti TOP: Saját fotók és Youtube videók az iPhone Főképernyőjén

A héten megmutattuk, hogy miként használható ki az iOS 14 kép a képben (picture-in-picture) videolejátszási módja a Youtube videók esetében. Az első időszakban ez akadályokba ütközött, de mostantól egy kis trükkel már gond nélkül megoldható, hogy a Youtube videókat is folyamatosan nézhessük, miközben amúgy éppen más appokat használunk az iPhone-on vagy iPaden.

Szintén az iOS 14-et használóknak szólt egy másik tippünk, amelyben azt mutattuk meg, hogyan lehet megoldani egy adott fotó, vagy általunk válogatott fotók elhelyezését widgetként az iPhone Főképernyőjén. Az iOS Fotók appja erre egyelőre nem ad lehetőséget, de szerencsére van – ingyenes – alternatív megoldás.

Végül azoknak is szolgáltunk néhány hasznos tippel, akik a távmunkát inkább egy hotelszobából végzik az otthoni környezet helyett. Mert bár hangulatos és inspiráló lehet egy szállodai szoba a munkára is, vannak a dolognak veszélyei. Érdemes odafigyelni néhány IT biztonsági szempontra, mielőtt berendezzük valahol a mobil munkahelyünket.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató