Heti TOP: jópofa dínós játéktól a biztonsági mentések készítéséig

Ezen a héten egy kis mókával kezdtük a szeptembert: bemutattuk a Google Chrome böngészőbe rejtett dínós játékának feltuningolt, extrákkal tarkított változatát. Ez szintén ingyenes és online játszható, akár asztali gépeken, laptopokon, tableteken, vagy éppen okostelefonokon is. Érdemes kipróbálni, egyszerűsége ellenére nagyon jópofa és szórakoztató.

Emellett azért foglalkoztunk komoly témákkal is. Ezek közül az egyik a windowsos felhasználók számára készült ingyenes, de nagyon sokat tudó backup alkalmazás, amellyel akár automatikusan is készíthetünk biztonsági mentést fontos adatainkról, állományainkról, hálózati meghajtókra vagy külső merevlemezekre egyaránt.

Végül szintén komoly és fontos téma, hogy miként lehet egy hangfelvételen elhangzó előadást, beszélgetést átalakítani írott formába, hogy ne kelljen azt nulláról begépelnünk. Nos, mit bemutattuk az egyik leghatékonyabb megoldást a magyar nyelvű hangfelvételek szerkeszthető szöveggé alakításához. Sőt, ugyanezzel a szolgáltatással akár videóinkat, mi tőbb, Youtube videókat is könnyedén elláthatunk magyar nyelvű felirattal, pár mozdulat az egész.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató