Megújult a Xeropan nyelvoktató app: tanuljunk modern környezetben

Még áprilisban mutattuk be az egyik legjobb online nyelvoktató szolgáltatást, amely a webes felületen túl iOS és Android rendszerekre is elérhető. Így gyakorlatilag bárhol, bármikor tanulhatunk nyelveket, önállóan. Ráadásul, ahogy a részletes tesztben írtuk is, a Xeropan nyelvoktató app nem csak szavak tanulására kiváló, hanem profin, lépésről lépésre segít a nyelvtani szabályok megismerésében, begyakorlásában is. Még a megfelelő kiejtés, sőt, a szóbeli beszélgetések tréningezését is magára tudja vállalni. S bár egyéni tanulásra termett, olyan közösség formáló funkciókkal is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyedén találunk partnereket a tanuláshoz, vagy akár tudásunk felméréséhez is.

Xeropan nyelvoktató app: tanuljunk modern környezetben a mobilon

Mint a bevezetőből is kiderül, a Xeropan teljeskörű virtuális tanfolyamot nyújt akár a számítógépen, akár az okostelefonon használva. S bár a korábbi tesztben mi nagyon szerettük a kicsit meseszerűre sikeredett felületét, azért be kell valljuk, örömünkre szolgál, hogy most arról számolhatunk be: a teljes felület megújult.

A funkciók amúgy változatlanok, ugyanazt kapjuk, amit eddig, s ezzel nincs is baj, hiszen abszolút elégedettek voltunk minden beépített lehetőséggel és nem igazán volt hiányérzetünk sem. Viszont az új felület sokkal letisztultabb, átláthatóbb, egyszerűbben használható lett. S bár a funkciók maradtak, a rájuk épülő feladatok és leckék azért bővültek kicsit az elődhöz képest.

Modernebb, de az eredeti, történet alapú (doki, időutazás stb.) felépítéshez igazodó grafikával tálalják immár mindazt, amiért igazán megkedveltük a Xerpoant. Mellesleg nem csak hasra ütés alapján készült az új felület: a készítők közel 400 tanuló véleményét kérték ki arról, milyen változásokat szeretnének látni a megújítás után. Szóval aki még nem ismerte eddig, annak eljött az idő. Mi leírtunk róla mindent itt (csak a felület változott azóta, mint a most mellékelt képeken is látható). Az ingyenes próbaverzió pedig bármikor beüzemelhető a Xeropan weboldalán. A megújult appok is letölthetők már, iOS-re innen, Androidra pedig innen.

Ne maradjon le erről sem!