Hiányzik az iroda? Irodai zajok otthon a számítógép segítségével

Bár Home office dossziénkba igyekszünk valóban hasznos alkalmazásokat és szolgáltatásokat összegyűjteni, amelyekkel hatékonyabbá, vagy éppen biztonságosabbá tehető az otthonról végzett munka, ezúttal kicsit lazábbra vesszük a figurát. Bár az is lehet, hogy lesznek olyanok, akik épp a ma bemutatásra kerülő weboldalra vártak, mióta kényszerűen be kellett gubózniuk a lakásukba dolgozni. Ha valakinek esetleg hiányzik az iroda, akkor megmutatjuk, miként varázsolhatók elő irodai zajok otthon, a számítógép segítségével.

Virtuális iroda: irodai zajok otthon a számítógép segítségével

Az I Miss the Office oldal nem más, mint egy online irodai zaj generátor. Ez így elsőre rém komolytalannak hangzik, de valójában egy nagyon jól kidolgozott, profin összerakott online appról van szó, amelybe némi interaktivitást is csempésztek a készítők. Amellett, hogy a háttérben automatikusan állít elő jellemző irodai zajokat (társalgás, fénymásoló, pohár megtöltése vízzel stb.), közben mi magunk is rákattinthatunk a virtuális iroda tárgyaira, ha azonnal zajt akarunk kicsikarni belőlük. Dudorászó kolléganőtől a nyikorgó fotelig, mindent előállíthatunk. Még azt is beállíthatjuk, hogy hány fős irodát modellezzen a program, így csökkentve vagy növelve a zaj mennyiségét. Ha pedig az oldal bal alsó sarkában látható lejátszás gombra kattintunk, az egész automatizálható.

Nem állítjuk, hogy az I Miss the Office oldal nélkül ne lehetne túlélni az otthoni munkavégzést a megszállott irodisták számára, de azért igazán kedves gesztus a készítőktől, hogy virtuálisan megadják a lehetőségét, hogy aki szeret irodai környezetben dolgozni, legalább a zajokat hazavihesse magával a cégtől. Aki pedig esetleg még életében nem dolgozott irodában, most legalább kipróbálhatja, miről maradt le (vagy mi vár majd rá, ha odakerül).

Ne maradjon le erről sem!