Heti TOP: nyelvoktató program és ingyenes appok a magánszféra védelméhez

Ezen a héten teszteltünk egy magyar fejlesztésű, rendkívül sokoldalú online nyelvoktató programot, amelyet amúgy nem csak böngészőben nyithatunk meg, hanem akár okostelefonos appként is telepíthetjük iPhone-ra vagy androidos készülékünkre. Nem csak a szavak tanulását, de a nyelvtan elsajátítását is segíti. Kezdőktől a vizsgára készülőkig mindenki megtalálhatja benne a számítását.

Emellett csokorba szedtük azokat az ingyenes programokat és szolgáltatásokat, amelyek segíthetnek megvédeni a magánszféránkat, privát adatainkat internetezés közben. Legyen szó böngészésről vagy csevegésről, ezek a programok minden megtesznek, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá adatainkhoz.

Végül a Macet használóknak mutattunk egy olyan alkalmazást, amely jelszavas védelemmel láthatja el az összes telepített programot a gépen, így azokat illetéktelenek – vagy éppen a titokban játszani készülő gyerkőcök – nem tudják elindítani. De ezen felül is akadnak még extra funkciói a programnak, amelyek jól jöhetnek a hétköznapokban.

Ne maradjon le erről sem!