Húsvéti háttérképek okostelefonra és asztali rendszerekre

Minden bizonnyal nem ez lesz a legszebb húsvét az életünkben, hiszen most javarészt otthon ünnepel mindenki. Ám attól még, hogy elmaradnak a nagyobb családi összejövetelek, az ünnepi hangulatról azért gondoskodhatunk. Ehhez pedig, mint mindig, mi is ajánlunk néhány olyan forrást, ahonnan ingyen tölthetők le húsvéti háttérképek okostelefonra és asztali rendszerekre.

Ha valaki esetleg nem tudja, miként lehet a letöltött fotókat háttérképként beállítani, korábbi cikkünkben talál részletes útmutatást a legnépszerűbb rendszerekhez.

Húsvéti háttérképek okostelefonra és asztali rendszerekre

Kicsit amúgy visszanyúlunk a tavalyi húsvéthoz is, mivel mostanában nem egyenként ajánlunk háttérképeket, hanem teljes gyűjtemények linkjeit osztjuk meg. Így a tavaly közreadott négy forrás idén is elérhető, sőt, azóta némelyikbe újabb fotók is kerültek. Íme:

További hasznos cikkek

De azért akadnak ezeken kívül is hangulatos húsvéti háttérképek, amelyekről kár lenne lemaradni. Így tehát a fenti Unsplash gyűjteményeken felül jól jöhetnek még az alábbiak is:

Ezek tehát idén a legjobb, teljesen ingyenes fotógyűjtemények, amelyek segítségével akár a Windows, a macOS, a Linux, vagy éppen az okostelefonunk is ünnepi hangulathoz öltöztethető. Akinek pedig a mai nyitóképünk tetszett volna meg, a Freepik oldalon megtalálja (saját háttérképnek szabadon letölthető, de egyéb célokra felhasználni csak a Freepik licencelésének megfelelően szabad).

Ne maradjon le erről sem!