Gyönyörű húsvéti háttérképek letöltése

Mivel oldalunkon folyamatosan szolgálunk háttérképek letöltésével kapcsolatos tippekkel, arra gondoltunk, az ünnep tiszteletére összegyűjtjük, honnan lehetséges gyönyörű húsvéti háttérképek letöltése teljesen ingyen, jó minőségben. Következzenek hát azok a lelőhelyek, ahonnan valóban jó minőségű fotók és képek tölthetők le, melyekkel a húsvéti hangulathoz öltöztethetjük akár a számítógépet, akár az okostelefont, tabletet.

TOP oldalak: gyönyörű húsvéti háttérképek letöltése

Kezdjük két teljesen ingyenes gyűjteménnyel, amelyekről úgy tölthetünk le fotókat, hogy szinte bármilyen célra szabadon felhasználhatók. Ennek megfelelően háttérképként is remekül mutatnak.

Az egyik ilyen oldal a Pixabay, amelynek húsvéti gyűjteményét erre a linkre kattintva lehet elérni. A másik lelőhely az Unsplash, amelyhez ezt a linket gondoljuk a legjobb kiindulási pontnak, lévén így rögtön a leválogatott húsvéti fotókhoz jutunk. Az Unsplash oldalon egyébként jobb eséllyel találunk az okostelefonok álló képernyőjéhez ideális fotókat, de tulajdonképpen mindkettő remek kis gyűjteménnyel szolgál az ünnephet.

Az Unsplash oldalon ráadásul található néhány tematikus gyűjtemény is, kifejezetten a tavaszra és a húsvéti ünnepre kihegyezve. Közülük  – szerintünk – ezek a legjobbak:

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató