Youtube videók részletének ismétlése Chrome-ban, hihetetlen kényelmesen

Nem is olyan régen írtunk arról, miként lehet folyamatosan lejátszani a Youtube videókat, a népszerű online videómegosztó saját loop funkciójával. Akkor azt is megmutattuk, hogyan “végteleníthetők” akár lejátszási listák is. Ezúttal viszont azoknak szolgálunk egy rendkívül kényelmes megoldással, akiknek a Youtube videók részletének ismétlése a céljuk. Számukra tudunk mutatni egy zseniális kis Chrome kiegészítőt, amely hihetetlenül kényelmesen és egyszerűen használható.

Youtube videók részletének ismétlése Chrome-ban

Looper for YouTube elnevezésű Chrome kiegészítőt teljesen ingyen tölthetjük le a Chrome Webstore-ból, pár kattintással telepíthető. Onnantól, hogy beépült a Chrome-ba, sokkal egyszerűbbé válik a videók automatikus ismétlése.

Nem lesz szükségünk többé arra, hogy a Youtube lejátszó helyi menüjében kalézoljunk, kapunk ugyanis egy Loop gombot a videó alatti alap gombok mellé. Ha erre rákattintunk, máris automatikusan ismétlődik a kérdéses videó. Ez ugyan kényelmes, de önmagában még nem annyira érdekes.

Viszont ráadásként megjelenik egy extra vezérlőfelület is a videó alatt, amelyen kényelmesen beállíthatjuk, hogy hol kezdődjön és hol fejeződjön be a lejátszás. Ha megadjuk a kezdő és végpontot, majd bejelöljük a Loop a portion, onnantól a kijelölt részletet fogja csak ismételni a rendszer a végtelenségig.

De még ez sem minden: lehetőségünk van ugyanis megadni azt is, pontosan hányszor ismételje meg a videót a Youtube lejátszója. Ha nem akarunk végtelen lejátszást, tetszőlegesen megszabhatjuk az ismétlések számát.

Extraként a plug-in Option menüjében további funkciókat is aktiválhatunk, így például teljesen automatizálhatjuk a loop funkció bekapcsolását minden megnyitott videónál, megváltoztathatjuk a gomb megjelenését, gyorsbillentyűt (p) rendelhetünk hozzá, és automatikussá tehetjük bizonyos videominőség beállítását a lejátszásoknál (például ragaszkodhatunk az 1080p vagy nagyobb felbontásokhoz, ahol ez lehetséges).

Ne maradjon le erről sem!