Karácsonyi háttérképek letöltése okostelefonra és számítógépre

Lassan itt a karácsony, így érdemes az ünnepi hangulatnak megfelelően “felöltöztetni” az okostelefonokat és számítógépeket is. Háttérképes gyűjteményeink sorát ezért most kiegészítjük egy újabb bejegyzéssel, s megmutatjuk, honnan oldható meg a legegyszerűbben a karácsonyi háttérképek letöltése okostelefonra és számítógépre egyaránt.

Karácsonyi háttérképek letöltése okostelefonra és számítógépre

Szokásunkhoz híven most is kedvenc – ingyenes – képmegosztó oldalainkról válogattunk, aminek előnye, hogy az ezeken található képeket nem csak háttérképként lehet díjmentesen használni, hanem tetszőleges egyéb projektekhez is. Így például jó alapot jelenthetnek egy karácsonyi üdvözlőlaphoz, vagy karácsonyi jókívánságokat tartalmazó e-mailhez is.

Regisztrálni egyik oldalon sem szükséges, de ha mégis megtesszük, kényelmesebbé válhat a letöltési procedúra. Mindenesetre a letöltött képeket a rendszerünknél megszokott módon tudjuk háttérképpé varázsolni, mint általában bármilyen digitális fotót.

A gyűjtemények megnyitásához csak kattintsanak az alábbi linkekre:

Pixabay – karácsonyi fotók

Unsplash – karácsonyi fotók

Unsplash – karácsonyfák

Unsplash – karácsonyi égősor, világítás

Unsplash – díszek

Unsplash – karácsonyi hangulat

Burst – karácsonyi fotók

Pexels – karácsonyi fotók

Akinek pedig esetleg cikkünk nyitóképe tetszett meg, azt is letöltheti a Freepik oldalról: Christmas tree with wild reindeer in the forest / Iconicbestiary

Ennek kereskedelmi felhasználása azonban csak a Freepik vonatkozó licencei alapján engedélyezett.

Ne maradjon le erről sem!