Heti TOP: jelszó kisokos, plusz ingyenes programok csoportos letöltése és frissítése

Ezen a héten mutattunk egy olyan – ingyen is használható – alkalmazást, amellyel a többi, népszerű ingyenes programot lehet egy kattintással, csoportosan frissíteni, sőt, akár telepíteni is. Így sokkal kényelmesebb a programok és frissítéseik beszerzése, letöltése, mintha magunk járnánk utána mindegyiknek, egyenként.

Emellett mutattunk egy kifejezetten szimpatikus, sokoldalú és egész olcsón előfizethető VPN szolgáltatást is azoknak, akik teljes biztonságban szeretnének internetezni. Ezzel nem csak titkosított adatforgalmunk és alternatív IP címünk lehet, de seregnyi plusz biztonsági megoldást, illetve szkript- és hirdetés blokkolót is kapunk vele.

Végül, maradva még a biztonságnál, összeszedtük azt is, hogyan lehet biztonságos jelszavakat kitalálni, azokat kényelmesen és biztonságosan őrizni, illetve azt is elmondtuk, hogy ellenőrizhetjük, feltörték-e valamelyik online fiókunkat, vagy nyilvánosságra került-e bármely jelszavunk. Ha valaki szeretné tényleg biztonságban tudni személyes adatait, érdemes elolvasnia jelszó kisokosunkat.

Ne maradjon le erről sem!