Heti TOP: Youtube videók VLC-ben és a tuti Windows gyorsítás

A héten mutattunk egy trükköt, amelynek segítségével teljes kényelemben lehet Youtube videókat lejátszani a VLC Media Playerben, Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt. Így sokkal kellemesebb egy hosszabb filmet, videót végignézni, ráadásul akár lejátszási listát is összeválogathatunk a VLC-ben a Youtube videókból, így akár egész nap mehet a lejátszás.

Emellett mutattunk egy zseniális Windows optimalizáló szoftvert, amely a kezdőket az egy kattintásos Windows gyorsítás és karbantartás lehetőségével csábítja, a profikat pedig azzal, hogy félelmetes repertoárja van rendszerkarbantartó funkciókból, s a legrejtettebb Windows opciókat is könnyedén manipulálhatjuk vele.

Végül a maces felhasználóknak is szolgáltunk érdekességgel:összeszedtük azokat a programokat, amelyek már most tökéletesen alkalmazkodnak a héten megjelent macOS Mojave rendszerhez (például képesek átállni Dark Mode üzemmódba).

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató