Látványos, animált GIF képek letöltése, ingyen

Bele vagyunk bolondulva a – főként a közösségi csevegőknek köszönhetően – reneszánszukat élő anim GIF képecskékbe? Akkor érdemes rászánni pár percet e cikkre, mert csokorba szedtük a legjobb oldalakat, amelyekről tonnaszám tölthetők le animált képecskék. Ezek segítségével gyerekjáték a jópofa animált GIF képek letöltése.

 

Sevenoaks Art: animált GIF képek letöltése

A Sevenoaks Art oldal akár lehetne egy retró GIF gyűjtemény is, legalábbis az oldal megjelenését, felépítését, s persze a temérdek animált képecskét tekintve.

A Click Here for Menu linkre kattintva kiválaszthatjuk, miként akarjuk tallózni a gyűjtemény, majd el is merülhetünk a GIF képek tengerében.

 

GifGifs.com

A GifGifs.com már egy fokkal modernebb köntösben fogadja az egyszeri, GIF képekre kiéhezett webutazót. Kategóriákba osztva találunk itt is egy halom, jó minőségégű (ha ez mondható egy anim GIF-re) képecskét.

Szóval lesz mivel megtölteni a fórumokat, közösségi oldalakat, üzenőfalakat, vagy akár a blogunkat is.

 

Best Animations

A Best Animations kicsit más stílusú képeket gyűjt egybe, itt inkább “mozgó fotókat”. keresgélhetünk. Rengeteg mókás kép mellett akadnak kifejezetten ízléses, profi kivitelezésű anyagok is. Elvileg ezek a képek is szabadon felhasználhatók, de véleményünk szerint érdemes azért a kiválasztottak esetében kicsit utána nézni a weben, hogy ez biztos-e.

Persze ha csak saját- és ismerősink örömére, mondjuk a Facebookon akarunk velük feldobni egy bejegyzést, nem valószínű, hogy bármi gondunk származik belőle, de üzleti felhasználásnál azért nem árt, ha utánanézünk, mert az oldal szerkesztői nem tűnnek túl biztosnak mindegyik kép esetében.

Ne maradjon le erről sem!