Ráncfelvarrás: megújult a Google Earth 3D földgömb

Jelentős ráncfelvarráson esett át a népszerű 3D földgömb alkalmazás, a Google Earth. Az új változat egyelőre webes felülete Chrome böngészőben használható, de készült androidos okostelefonokon futó app, illetve hamarosan befut majd az iOS verzió is.

 

3D földgömb, extrákkal

A teljesen megújult, letisztultabb grafikai megoldások mellett jócskán gyorsult is a szolgáltatás, illetve találunk benne élménydús és tanulságos interaktív túrákat (Voyager), döbbenetesen látványos 3D nézetet és jobban használható Street View modult is. Sőt, ha nagyon unatkozunk, a dobókocka ikonra kattintva véletlenszerűen is ajánlj nekünk érdekességeket az új Google Earth.

Bár a Google Earth kétség kívül a leglátványosabb és legsokoldalúbb 3D földgömb az weben, ha valaki más irányból közelítene a térképekhez, annak érdemes elolvasnia korábbi válogatásunkat, amelyben csillagászati és földgömb alkalmazásokat ajánlottunk.

Aki pedig a rendszer háttereként látna szívesen mozgó, valós időjárási adatokat mutató földgömböt, annak ajánljuk eme a korábbi cikkünket.

Ne maradjon le erről sem!