Ingyenes online játékok az önfeledt szórakozáshoz

Eljött hát a hétvége, mi pedig hajlamosak vagyunk ilyenkor is valamilyen napi rutin megoldására ajánlani szoftvereket, oldalakat. De most nem! Ezen a hétvégén megpróbálunk rávenni mindenkit egy kis játékra. Ráadásul ingyenes online játékok kerülnek ma terítékre, melyek használatához nincs szükség másra, csak egy HTML5 kompatibilis böngészőre, például a legújabb Chrome-ra, Firefoxra, Operára, vagy akár a Windows 10-ben debütált Edge-re.

Ingyenes online játékok, HTML5 alapokon

Szóval nem lesz telepítés, nem kell erős gép, de még csak hitelkártya sem. Semmi olyan, amire a nagyobb, jónevű játékoknál általában szükségünk van.

Egyszerűen látogassuk meg a böngészőben a HTML 5 Games oldalt, válasszuk, ki a méretes kínálatból a számunkra leginkább ígéretesnek tűnő játékot és máris indulhat az “ingyen online játék”. A választékra nem lehet panasz és szerencsére szépen, kategóriákba sorolták az összes játékot, így gyorsan megtalálhatjuk azt, ami minket érdekel.

Jó, elismerjük, egyik sem egy World of Warcraft és kivitelezésben a közelében sem lesznek az olyan nagy neveknek, mint a Sims, a COD stb. De egy biztos: szinte mindenki találhat itt magának szórakozást, pillanatok alatt. Az ingyenességért cserébe pedig csak néhány reklámot kell elviselnünk, amelyek többségét pár másodperc elteltével akár át is léphetjük.

Nem mindig a látványos 3D grafika a nyerő, olykor kiválóan el lehet szórakozni egyszerűbb kivitelezésű, de izgalmas játékokkal is. Szóval érdemes egy pillantást vetni az oldalra és egy kis időt szentelni az ingyenes online játékok megismerésére, akár a szombati ebéd után is.

Ne maradjon le erről sem!