Karácsonyi égősor a macOS képernyőjére

Nemrég mutattunk csodás, nagy felbontású karácsonyi háttérképeket, melyekkel ünnepi hangulatba öltöztethető akár a Windows, akár a macOS. Ezúttal a Macet használóknak szolgálunk egy extrával: virtuális karácsonyi égősorral a macOS képernyőjére.

 

MacXLamps

A MacXLamps jópofa ünnepi égősort varázsol a Mac képernyőjére, amely olyan ütemben villog, amilyenre beállítjuk. Ráadásul mi szabhatjuk meg, hogy több képernyő esetén melyeken jelenjen meg a díszítés, ahogy azt is, milyen “égőket” kívánunk használni.

A rajzokra ugyan nem mondhatjuk, hogy tökéletesen élethűek, de az kétségtelen, hogy az egész nagyon hangulatos tud lenni.

Elsősorban persze akkor, ha nem teljes képernyőn használjuk csak az alkalmazásokat, hiszen olyankor nem látszanak a lámpácskák.

Nem állítjuk, hogy ez az évszázad legizgalmasabb alkalmazása, de ebben az időszakban azért jól jöhet és egy kis mosolyt csalhat az arcunkra, amikor az ünnepek alatt a képernyő elé kerülünk. Ha pedig valakinek nem elég a karácsonyi égősor, tovább fokozhatja a hangulatot néhány – már emlegetett – csodás karácsonyi háttérképpel is.

Kering az interneten a programból egy malware-es változat, így fontos, hogy a fenti linken lévőt töltse le, akit érdekel ez a lámpás történet. Ezt a változatot ellenőriztük a Virustotal.com-on. Ám ha valaki még biztosabbra akar menni, használat előtt górcső alá veheti a letöltött dmg fájlt a népszerű vírusellenőrző oldalon.

Ne maradjon le erről sem!