Mi fér el egy pendrájvon vagy memóriakártyán?

Szeretné tudni, mennyi JPG képfájl, RAW fotó, e-book, dokumentum, videó fér el a frissen vásárolt (vagy vásárlásra kiszemelt) pendrájvon, memóriakártyán?

A Techwok Kiadványok oldalán elérhető Pendrájv kalkulátor segítségével viszonylag pontosan megtudhatjuk a választ arra a kérdésre: mi fér el egy pendrájvon vagy memóriakártyán?

A “viszonylagosság” oka, hogy például a JPG fájlok esetében a fájlméret a képméreten kívül függ a tömörítés mértékétől is, a Word dokumentumban is lehetnek méretesebb képek beszúrva, és egy mozifilm is lehet 90 perces, vagy akár három órás, s hát ettől és a codec beállításoktól egyaránt függ a nagysága. Arról az apróságról nem beszélve, hogy a tárolókapacitás is csökken idővel, ahogy “öregszik” az eszköz.

Mindenesetre sorvezetőnek remekül beválhat a Pendrájv kalkulátor, amelyet egyelőre béta verzióban tartunk, mert a háttérben finomítjuk majd a pontosságot.

De már elérhető és használható, mégpedig erre a linkre kattintva >>>

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató