Facebook funkciók kihasználása Chrome-ban, most még egyszerűbben

Szombati apróságaink elsősorban a Facebook-megszállottak számára lehetnek hasznosak. Két eredeti Facebook plug-inről van ugyanis szó, amelyeket a Google Chrome böngészőbe építhetünk be, hogy egyszerűbben elérjünk két fontos FB fukciót.

 

Cikkek és oldalak mentése

Ha például valakinek rendkívüli módon megtetszik valamelyik Techwok cikk, akkor a Save to Facebook kiegészítő telepítése után egyetlen kattintással mentheti későbbi olvasásra is FB gyűjteményébe. Így kedvenc cikkeit bármikor elérheti később egy helyen, az amúgy is napi szinten látogatott Facebook oldalon. Nem kell könyvjelzőkkel szórakozni…

 

facebook-chrome-extensions-2

 

A mentett anyagokat természetesen a plug-inből is elérhetjük egy kattintással, ahogy minden olyan egyéb bejegyzést is, amit például magán a Facebookon mentettünk el.
Természetesen nem csak Techwok cikkekkel működik, szóval használható bátran minden weboldalon, ahol későbbre mentendő érdekességeket találunk.
Ezzel a megoldással sokkal jobban kihasználható a Facebook Mentés funkciója, szóval érdemes kipróbálni.

 

Megosztás bármikor, pár kattintással

A másik plug-inre valószínűleg ritkábban lesz szükségünk, mivel a legtöbb weboldalon azért alapból megoldott a cikkek gyors megosztása (nálunk például itt a cikk mellett, a bal oldalon, vagy a cikk alján).
Ám ha mégis olyan oldalba botlunk, ahol ez nem megoldott, vagy szeretjük, ha egy adott funkciót mindig, minden körülmények között egy helyen érünk el, akkor máris érdemes telepíteni a Share to Facebook modult.

 

facebook-chrome-extensions-1

 

Ezzel a Facebook megosztás funkcióját aktivizálhatjuk, egyetlen kattintással. Ráadásul kiválaszthatjuk, hogy melyik fiókkal, vagy például melyik FB oldalunk nevében szeretnénk megosztani az adott oldalt.

Ne maradjon le erről sem!