Olcsó Photoshop Windowsra: Affinity Windows béta letöltés!

Meglehetősen nehéz legyűrni az Adobe Photoshop és az Adobe Illustrator egyeduralmát. Ha fotók retusálásáról és grafikai munkákról van szó, szinte mindenkinek e két szoftver jut eszébe.
Korábban írtunk két programról, amelyekkel Macen akár teljesen kiváltható a Photoshop és az Illustrator. Ezek jóval olcsóbbak, mint az Adobe szoftverei, viszont tudásban – és nem mellesleg felépítésben – szinte mindenben olyanok, mint a két etalon.

 

Affinity Windows, ingyen tesztelhető béta verzió

Ezúttal jó hírünk van a Windows felhasználók számára is: hamarosan érkezik a fent említett két Affinity alkalmazás Windowsra is. Akit érdekel, hogy pontosan mit is tudnak majd a programok, olvassa el korábbi tesztünket az OS X-es változatokról, erre a linkre kattintva.


Ha valaki esetleg ki is próbálná a készülő szoftvereket, ezen a linken feliratkozhat az ingyenes béta tesztelői programra.
Aki pedig egyelőre beéri néhány képernyőképpel, annak is teljesítjük kívánságát. Íme!


Végül egy információ, mert hát nem tudtunk ellenállni, s ha már értesítettek minket a két program Windows portjáról, rákérdeztünk arra is, mi hír a csomag még készülő, harmadik tagjáról, az InDesign kihívójának szánt Affinity Publisherről. Nos, jó hírünk van: a készítők lelkesen dolgoznak ezen is, csak kicsit lefoglalta őket eddig a másik két program csiszolgatása. Immár azonban a maces részleg teljes gőzzel nekifeküdt a Publisher fejlesztésének, így valamikor 2016 év végén már tesztelhetjük a bétát abból is. Mit is mondhatnánk: drukkolunk!

Affinity for Windows béta program >>>

Ne maradjon le erről sem!