Spórolós nyomtatás: weboldalak trükkös printelése

Felmerül a kérdés, miért van szükség egyáltalán kinyomtatni egy weblapot, hiszen a dolog lényege, hogy elérjük azt bármelyik internetre csatlakoztatott eszközünkről, miért pazarolnánk hát rá papírt?
De belátjuk, néha szükség lehet erre is. Ám ha eljön a pillanat, akkor se nyomtassunk ki feleslegesen minden bannert, gombot, menüt. Elég, ha a lényeg meglesz papíron, s máris jobban jártunk tinta, papír és esőerdők terén egyaránt. A spórolós nyomtatás ugyanis hosszú távon nem csak a pénztárcánknak tesz majd jót, hanem a környezetvédelemhez is hozzájárulhatunk.

 

Spórolós nyomtatás: csak amire szükségünk van

A Print What You Like oldalon éppen a fenti problémára nyújtanak ingyenes megoldást: csak megadjuk a nyomtatni kívánt oldal URL címét és máris kitörölhetjük róla mindazt, amire nincs szükségünk a papír változaton.

Techwok-minta-oldal

Print What You Like - olcso nyomtatas

Repülhetnek a bannerek, menük, rosszul tördelődő linkgyűjtemények, képek, minden, aminek a nyomtatott változatban úgysem vennénk hasznát, viszont jócskán foglalnák a helyet.
Így oldható meg egyszerűen az igazán spórolós nyomtatás még egy eredetileg bannerekkel, dobozokkat telezsúfolt oldal esetében is. Ennyi, spóroltunk magunknak és a természetnek egyaránt!

Ne maradjon le erről sem!