Letölthető macOS Monterey és iOS 15 háttérképek, újragondolva

Hét elején az Apple a WWDC fejlesztői konferencián jelentette be az iOS 15 és a macOS Monterey rendszereket. Mindkettőből elérhetők már a fejlesztői béták, s pár héten belül várhatóan megérkeznek majd a publikus béta verziók is, amelyeket bárki kipróbálhat majd, aki előbb ismerkedne meg a két rendszerrel, mint ahogy a végleges változatok (várhatóan szeptemberben) megjelennének. Ma azoknak szolgálunk nyalánksággal, akiknek megtetszettek a WWDC-s bemutatókban látott macOS Monterey és iOS 15 háttérképek. Van ugyanis egy lelkes művész, aki már közzé is tette a két rendszer háttérképeit, illetve néhány újragondolt verziót is. Abszolút jól sikerültek, érdemes őket letölteni!

Letölthető macOS Monterey és iOS 15 háttérképek, újragondolva

Ha valaki folyamatosan olvas minket, az AR7 művésznév valószínűleg ismerős lesz a számára. Az úriember háttérképeket készít és ad közre (a legtöbbet teljesen ingyen). Így például bemutattunk már tőle csodálatos színátmenetes háttérképeket okostelefonokra (iPhone-ra és androidos készülékekre egyaránt), illetve azt is megírtuk, amikor az – akkor éppen új – iPad Air háttérképeit gondolta újra az iPhone-hoz igazítva.

Legújabb alkotásai már elérhetők a Twitteren és a weboldalán is. Ezúttal az iOS 15 és a macOS Monterey háttérképet dolgozta át, többek között úgy, hogy az utóbbiakat iPhone-on is kényelmesen lehessen használni. De ami még jobb, készült néhány koncepció háttérkép is az iOS 15 stílusában. Ezeket is érdemes megnézni és letölteni amelyek megtetszik.

A letöltés – mint általában az AR7 képeknél – most is a Google Drive-ban megosztott mappákból lehetséges:

Mint mindig, valószínűleg várhatók majd újabb képek is, hasonló témában, így érdemes követni AR7 Twitter oldalát is, amelyen szinte naponta akadnak újabb gyöngyszemek, többféle stílusban, de mindig profi kivitelben.

Ne maradjon le erről sem!