Heti TOP: hatékony online fordító és titkosított irodai csomag

Ezen a héten mutattunk egy zseniális online fordító szolgáltatást, amely a jónevű konkurenciához képest is jobb minőségű fordításokat ad, immár magyar nyelven is. Weboldalakon, alkalmazásokban egyaránt tudunk vele fordítani magyarra vagy éppen magyarról, de amúgy több mint 100 nyelv közül választhatunk. Egyszerűen használható, gyors és akár ingyen is a rendelkezésünkre áll. Nem csak kijelölt vagy beírt szövegek fordítására alkalmas, hanem akár komplett dokumentumokat is átalakíthatunk vele, az eredeti tördelés megtartásával.

Szintén érdekes online megoldás a héten újra tesztelt titkosított online irodai csomag, amelyhez immár 1 GB titkosított, biztonságos tárhely jár ingyen, plusz az online alkalmazások is átalakultak a legutóbbi tesztünk óta. Szóval újra átnéztük, milyen is egy titkosított irodai csomag az interneten.

Végül egy érdekes tippel is szolgáltunk a héten, amely reményeink szerint nagy segítség lehet azoknak, akik tanácstalanul állnak az AI kiterjesztésű fájlok előtt, vagy esetleg tudják, miről van szó, de épp nincs kéznél a számítógépen olyan program, amely képes lenne megnyitni ezt a vektoros képformátumot.

Ne maradjon le erről sem!