A legjobb üzleti alkalmazások közé került a Tresorit

Korábban írtunk már részletes tesztet a Tresorit nevű biztonságos felhő szolgáltatásról, amely azóta is visszatérő vendégünk, ha olyan megoldást kell ajánlanunk, amellyel biztonságosan (e2e titkosítással) tárolhatók fájlok, dokumentumok, akár magánszemélyek, akár cégek esetében (lásd nemrég megjelent összeállításunkat a témában). Ám a Tresorit a jelek szerint nem csak minket győzött meg arról, hogy érdemes rábízni akár kényes, érzékeny adatokat is, hanem a Gartner elemzőcéget is, amelyiktől rangos elismerést kapott a svájci-magyar szolgáltatás. Nevezetesen a legjobb üzleti alkalmazások közé került be, a kategóriájában egyedülálló jellemzőkkel.

A legjobb üzleti alkalmazások között a Tresorit

A Tresorit a felhőalapú kollaborációs eszközök piacán nyerte el a – felhasználói értékelések alapján megítélt – rangos Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2020 elismerést. Ezzel meglehetősen kevés cég dicsekedhet a Gartner oldalán, ráadásul ezek közül is a Tresorit az egyetlen – és legelső – olyan szolgáltatás, amely a legbiztonságosabb e2e (end-to-end), vagyis végpontok közötti titkosítással védi felhasználói adatait (erről bővebben itt írtunk).

“Az adatbiztonság és az adataink feletti kontroll a Tresorit indulása óta elsődleges küldetés számunkra, szerintünk minden egyéni felhasználó és cég számára alapvető jog. Nagy örömmel tölt el minket, hogy megkaptuk az iparágban legelismertebb elemzőcég kitüntetését. Az a célunk, hogy olyan terméket fejlesszünk, amely nemcsak biztonságos, hanem felhasználóbarát és könnyen hozzáférhető módon segíti a vállalatok működését, ezért a felhasználóinktól közvetlenül érkező elismerés fontos megerősítés nekünk” – mondta Szilágyi György, a Tresorit termékfejlesztési igazgatója.

A kitüntetéshez egyébként a Gartner Peer Insights oldalon listázott szolgáltatásnak magasabb értékelésre van szüksége, mint az iparági átlag, illetve évente legalább 50 értékelést kell kapnia különböző méretű és profilú cégektől, nagyvállalatoktól.

Ne maradjon le erről sem!