Heti TOP: a legjobb időjárás appok és biztonságos felhő szolgáltatások

Ezen a héten csokorba szedtük a legjobb időjárás appokat iPhone-ra és Androidra egyaránt. Ezek a programok mind funkcióikat, minden felületüket tekintve elsőrangúak. Emellett – amennyire ez az időjárás esetében lehetséges – általában pontos előrejelzéssel szolgálnak, akár két-három nappal előre is (ennél előbbre szinte képtelenség egyébként garantált előrejelzéssel szolgálni).

A természet által létrehozott felhőkön kívül a virtuális felhőket is górcső alá vettük: bemutattuk ugyanis a legjobb biztonságos felhő szolgáltatásokat. Ezeket használva az online tárolt állományainkat end-to-end titkosítással menedzselhetjük, vagyis rajtunk kívül senki, még a szolgáltató sem láthat bele állományaink tartalmába.

Végül szintén ezen a héten mutattunk be egy ügyes – és ingyenes – kis alkalmazást, amellyel beszínezhetjük a Windows mappáit. Így sokkal egyszerűbb lesz áttekinteni, melyik mappában milyen jellegű fájlokat tárolunk. Pont úgy, mint amikor a hagyományos, színes dossziékban tároltuk iratainkat.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató