Lenyűgöző háttérképek két képernyős vagy három képernyős rendszerekhez

Nemrég csokorba szedtük, melyek azok a gyűjtemények az Unsplash fotómegosztó oldalon, amelyeket fotói kifejezetten jól mutatnak a PC-ken és Maceken háttérképként. Ma hasonló vizekre evezünk, de ezúttal az összeválogatott háttérképek kifejezetten két képernyős vagy három képernyős rendszerekhez lesznek ideálisak.

Háttérképek két képernyős vagy három képernyős rendszerekhez

Az Unsplash szinte kimeríthetetlen tárháza a csodás fotóknak, s ezek nem csak illusztrációként festenek jól cikkekben, blogbejegyzésekben, hanem háttérképként is a számítógépeken vagy okostelefonokon.

Az alábbi három csomag kifejezetten a két- illetve három monitoros rendszerekhez lett összeállítva. Nemes egyszerűséggel lenyűgöző fotókról van szó, így aki több képernyőn dolgozik egyszerre, biztosan talál közöttük az ízlésének megfelelőt.

Ha ezúttal nem leltünk rá életünk legtökéletesebb dual-screen háttérképére, nem kell elkeseredni. Hol van az előírva, hogy ugyanannak a képnek a folytatását kell látnunk a második monitoron? Korábbi háttérképes válogatásainkat is érdemes átnézni, talán azokban megleljük, amire vágyunk.

Ne maradjon le erről sem!