Rókás háttérképek letöltése: a legjobb gyűjtemények

Vuk óta valószínűleg nincs olyan magyar gyerkőc, aki ne rajongana a rókákért. Bár, mivel sok más mese szereplői is, jó esély van rá, hogy a rókákat eleve szereti mindenki gyerekkorában, s ettől az érzéstől aztán felnőttként sem tud szabadulni. Mi legalábbis imádjuk őket, s nem vagyunk egyedül, tudunk például olyan gyerekkönyves oldalról is, amely erősen róka-orientált. Így aztán talán az sem olyan nagy csoda, hogy a nemrég közzétett kávés háttérképek után most a rókák következnek, s azoknak mutatunk néhány izgalmas gyűjteményt, akik hozzánk hasonlóan rajonganak értük.

Rókás háttérképek letöltése

Mint az lenni szokott, most is a kedvenc fotós és háttérképes oldalainkról válogattunk.Nem egyenként adjuk a fotókat, hanem úgy állítottuk be a linkeket, hogy azokra kattintva rögtön az adott oldal rókás háttérképei jelenjenek meg. Így mindenki kiválogathatja a neki leginkább tetsző fotókat.

Kezdjük is rögtön az alappal: a Pixabay rókás gyűjteménye lenyűgöző a választék a képminőség tekintetében egyaránt, szóval érdemes ott kezdeni a kutakodást.

Ha valaki még ennél is művészibb kivitelezésű képekre vágyna, annak viszont nagyobb örömet okoz majd az Unsplash rókás felhozatala. Itt különféle előre válogatott kollekciókat is találunk, amelyek közül a legjobbak:

De akad még egy halom ilyen. Ezeket erre a linkre kattintva lehet átböngészni. Személyes kedvencünk a Jiri Sifalda fotója.

Aki pedig a cikk nyitóképét szeretné használni, a Freepiken találja meg, ezen a linken. Ennek letöltése azonban nem ingyenes. A Freepik Premium csomagjában érhető csak el.

Ne maradjon le erről sem!