Valentin-napi háttérképek letöltése, ingyen

Új év, újabb Valentin-nap, s mi mást is tehetnénk, mint amit oly sokszor megtettünk már egyéb ünnepek kapcsán: megmutatjuk, miként oldható meg Valentin-napi háttérképek letöltése, teljesen ingyen, jó minőségben. Mert lássuk be, jó dolog mindig az adott időszak és ünnep hangulatához igazítani akár a számítógép, akár az okostelefon vagy tablet felületét.

Valentin-napi háttérképek letöltése, ingyen

Mint azt más háttérképes válogatásaink esetében is tesszük, ezúttal is az Unsplash és a Pixabay oldalak gyűjteményeiből válogattunk, hiszen ezeken ingyen felhasználható, de kiváló minőségű fotók találhatók, minden féle témakörben, beleértve a Valentin napot is.

A fotók átnézéséhez és letöltéséhez elég az alábbi linkekre kattintani, a letöltött képfájlokat pedig pár kattintással beállíthatjuk a Windows/macOS/iOS/Android háttérképeként, az adott rendszerben megszokott módon. Ha valakinek ez problémát okoznak, korábbi cikkünkben megtalál minden szükséges információt hozzá. Következzenek hát a gyűjtemények:

Unsplash Valentin-napi fotók ömlesztve

Unsplash Valentin-napi fotók #1 kollekció

Unsplash Valentin-napi fotók #2 kollekció

Pixabay Valentin-napi fotók

Aki pedig esetleg a nyitóképünket szeretné inkább beszerezni háttérképnek, annak a Freepik oldalra kell ellátogatnia. Ott található ugyanis @kaiskynet gyűjteményében az alábbi linken. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Freepiken található fotók licencelése eltér az Unsplash és a Pixabay gyakorlatától, így az onnan átvett fotók és illusztrációk csak bizonyos feltételek mellett használhatók.

Ne maradjon le erről sem!