2019 legjobb háttérképei a Microsofttól, Windows 10-hez

Szeretünk témakörönként csoportosítva közreadni háttérképes válogatásokat, mert szerintünk egy jól megválasztott háttérkép igencsak fel tudja dobni az ember hangulatát a számítógép, okostelefon, vagy éppen tablet esetén egyaránt. Ha valaki kíváncsi az eddigi gyűjteményekre, ide kattintva megtalálja a vonatkozó cikkeket. Ezek között pedig akad egy, amely kifejezetten a Windows 10-et használóknak szól, a Microsoft ugyanis folyamatosan ad ki háttérkép-csomagokat a rendszerhez, amelyeket a korábbi cikkben leírt módon lehet beállítani a gépeken. S mivel folyamatosan adják ki a gyűjteményeket, nem túl meglepő, hogy olykor TOP válogatást is készítenek az adott év legjobbjaiból. Így van ez most is, megjelent ugyanis a legújabb csomag, amelyben 2019 legjobb háttérképei találhatók meg a Windows 10-hez, legalábbis azok közül, amelyeket a Microsoft válogatott össze.

2019 legjobb háttérképei a Microsofttól, Windows 10-hez

A napokban megjelent Best of Wallpapers 2019 Exclusive csomagot bárki szabadon letöltheti, aki szeretné a tavalyi év legjobb háttérképei közül beállítani valamelyiket. Ehhez elég megnyitni az alábbi linket a böngészőben, majd a Get gombra kattintani az oldalon.

Ekkor megnyílik a Microsoft Store, ahonnan egyelten kattintással telepíthetjük a csomagot, ugyanúgy, mint bármely Windows 10-es alkalmazást.

Ha valaki elégedetlen lenne a 2019-es válogatás tartalmával, erre a linkre kattintva további – témák szerint válogatott – igényes összeállításokat tölthet le a Microsofttól, teljesen ingyen.

Ne maradjon le erről sem!