Igényes és ingyenes Windows 10 témák letöltése

Az interneten számtalan helyről szerezhetünk be gyönyörű háttérképeket, amelyekkel aztán otthonosabbá tehetjük a Windows felületét. Mutattunk ilyeneket már többször, de hogy mást ne mondjunk: ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb háttérképletöltő oldalakat. Ám még ez sem minden, ugyanis aki a legújabb Windows előtt ül, egyszerűen a rendszer alkalmazásboltjából is beszerezhet háttereket. Nem is akármilyeneket! Megmutatjuk, milyen egyszerű a valóban igényes és ingyenes Windows 10 témák letöltése a rendszer saját felületén.

Igényes és ingyenes Windows 10 témák letöltése

A Microsoft Store a Windows 10 része, így gyakorlatilag egyetlen kattintással elérhetjük, s az a helyzet, hogy sok szempontból még praktikusabb is, mint a különféle háttérkép-megosztókon kószálni és keresgélni. Itt ugyanis a Gyűjtemények / Windows Themes gombokra kattintva (erre a linkre kattintva közvetlenül elérhető) temérdek, különféle témák szerint összeválogatott háttérképpel gazdagodhatunk. Egy-egy ilyen csomag több gyönyörű fotót is tartalmaz, amelyeket a telepítésük után azonnal elérünk a Windows Gépházban is a Személyre szabás / Témák részben.

A mi személyes kedvenceink (ezek a Microsoft által közzétett gyűjtemények, gyönyörű, igényes fotókkal):

Ám ez csak töredéke a teljes gyűjteménynek. Ennél jóval nagyobb a választék, szóval szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző stílust, témát.

Ne maradjon le erről sem!