4 hónap ingyen Youtube Premium és Youtube Music a Galaxy S10-hez

A Youtube a napokban jelentette be, hogy immár Magyarországon is elérhetővé teszik a Youtube Premium szolgáltatást, amely amellett, hogy hozzáférést biztosít a videómegosztó exkluzív – YouTube Originals – tartalmaihoz, a Youtube Music zenei szolgáltatáshoz is elérést ad (ez a Youtube tartalmai alapján tesz lehetővé zenelejátszást, így ritka, a többi zenei szolgáltatásnál nem elérhető felvételeket is magunkkal vihetünk, adott esetben offline letöltve is). A Youtube Premium a plusz tartalmak mellett reklámmentes videózást is biztosít az előfizetőknek, illetve lehetővé teszi a tartalmak letöltését is a programokon – Youtube és Youtube Music app – belül.

A Samsung Galaxy S10 készülékek (ezeket itt teszteltük részletesen) tulajdonosai négy hónapig ingyenesen férhetnek hozzá a YouTube reklámok nélküli, exkluzív tartalmakat kínáló szolgáltatásához.

A Samsung Galaxy S10 és a Samsung további csúcsmodelljeinek felhasználói számára ezek az exkluzív funkciók és egyedi tartalmak a regisztrációtól számítva négy hónapig ingyenesek, így a videókat az Infinity-O Display kijelzőn, rendkívüli minőségben élvezhetik, legyen szó a kedvenc tartalomgyártójuk legújabb alkotásáról vagy a YouTube Originals eredeti sorozatairól.

„Ez az együttműködés lehetőséget ad a Samsung Galaxy S10 felhasználóknak arra, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a készülékükből. A YouTube által kínált tartalmak az S10 HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező képernyőjén kiemelkedő minőségben jelennek meg, és azonnal letölhetőek, akár Wifi 6 hálózatokon is – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

Emellett a Samsung és a YouTube együttműködése minden új Samsung Galaxy okoseszköz-tulajdonos számára két hónapos ingyenes hozzáférést biztosít.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató