Crazytalk animációs pályázat: Animation At Work Contest 2018

Visszatérő olvasóink számára talán ismerős a CrazyTalk Animator neve. Ez egy remek animációs szoftver, amelyről korábban írtunk részletes tesztet és több kiegészítőjét is bemutattuk már. Ezúttal viszont egy animációs pályázat lesz a témánk, amelyet a CrazyTalk Animator készítője a Reallusion jelentett be április végén, s több kategóriában is lehet nevezni július 20-ig saját animációkkal, hogy a megnyerjük a kitűzött díjak valamelyikét. Elindult a Animation At Work Contest 2018!

 

Crazytalk animációs pályázat: Animation At Work Contest 2018

Az Animation At Work Contest 2018 részleteiről minden megtudható erre a linkre kattintva, sőt, az alábbi videón stílusosan összefoglalva ugyancsak mindent elmesélnek.

Röviden a lényeg: az ingyen letölthető CrazyTalk Animator 3 Pipeline Special Edition animációs szoftver segítségével kell elkészíteni egy rövid animációs filmet. A Pipeline a CrazyTalk Animator legnagyobb verziója, amely akár saját rajzok 2D-s animálására is alkalmas, vagyis a lehetőségeink gyakorlatilag korlátlanok. Csak a fantáziánk szab határt annak, hogy mit hozunk össze az alábbi három kategória valamelyikében:

  • Üzleti: termékek, szolgáltatások reklámozása
  • Képregény: statikus rajzokból, grafikákból animáció
  • YouTubers: animációk, amelyek felkelthetik a Youtube-os közönség érdeklődését

A három kategória fődíja kategóriánként 2000 dollár, a második és harmadik helyezettek pedig 1000, illetve 800 dollárral gazdagodhatnak. De akadnak még szoftver nyeremények is, olyan nevekkel, mint a VEGAS Pro 15, a VEGAS Movie Studio 15 Suite, vagy az Affinity Designer.

Mindent összevetve ha valaki érdeklődik az animációkészítés iránt, most itt a lehetőség, hogy megismerjen egy remek programot, elkészítsen egy stílusos animációt, aztán persze nyerjen és a díjak bezsebelése mellett némi népszerűségre is szert tegyen.

Ne maradjon le erről sem!