Oldalak törlése PDF dokumentumokból, ingyen

Az elmúlt hetekben mutattunk már néhány remek megoldást arra, hogy miként lehet dokumentumokat PDF-be konvertálni, vagy éppen PDF formátumból szerkeszthetővé alakítani. Sőt, járt már nálunk tesztre sok PDF olvasó-szerkesztő szoftver, de anno bemutattunk egy zseniális online szolgáltatást, amelynek segítségével szinte minden, PDF-eket érintő műveletet elvégezhetünk. Ma is ehhez fordulunk, hogy a címben említett feladatot – oldalak törlése PDF dokumentumokból – elvégezzük. Íme a megoldás azok számára, akik egy letöltött, vagy e-mailben kapott PDF dokumentumból törölnének egyes oldalakat, mielőtt hasznosítják, vagy tovább küldik azokat.

 

PDFCandy: oldalak törlése PDF dokumentumokból

Adott tehát a korábban már tesztelt PDFCandy oldal, s rajta egy funkció, amellyel pillanatok alatt likvidálhatjuk PDF dokumentumainkból a felesleges oldalakat. A

Rearrange Pages in PDF rész alapvetően arra szolgál, hogy a PDF-ben található oldalak sorrendjét átvariálhassuk. Azonban ugyanez az eszköz tökéletesen megteszi arra is, hogy a felesleges oldalakat eltávolítsuk.

Csak töltsük fel a kérdéses PDF-et az oldalra, majd az oldalak nézőképe fölé mozgatva az egérkurzort, a megjelenő piros törlés ikonra kattintva távolítsuk el a dokumentumból a felesleget. Ha bizonytalanok vagyunk, az oldalak képei melletti kis nagyítóval megtekinthetjük az adott oldal tartalmát nagyobb méretben is. Ha végeztünk, kattintsunk a Rearrange pages gombra, majd ha elkészült a karcsúsított PDF, töltsük le azt a gépünkre. Ennyi! Egyszerű, gyors, ingyenes.

Ne maradjon le erről sem!