Hihetetlenül összetett online PDF szerkesztő szolgáltatás, ingyen

Több online PDF feldolgozó programról és online szolgáltatásról is írtunk már az idők során, de az utóbbiak között ilyen jól átgondolt, összetett és sokoldalú megoldás nem került eddig a kezünk ügyébe. S a legszebb az egészben, hogy ez az online PDF szerkesztő szolgáltatás teljesen ingyen használható.

 

PDF Candy: online PDF szerkesztő

A PDF Candy kifejezetten jó választás lehet bárkinek, aki PDF dokumentumokat szeretne átalakítani, de épp a nincs a gépén semmiféle PDF-szerkesztő szoftver. Ezt a problémát tökéletesen áthidalhatja egy online PDF szerkesztő, amely telepítés nélkül, tetszőleges böngészőben használható. Márpedig a PDF Candy éppen ilyen.

Ezen az oldalon egy halom PDF manipuláló eszközt találunk: tömörítőt, darabolót, összefűzőt, forgatót, vízjelezőt (szöveget vagy tetszőleges képfájlt is használhatunk benne vízjelként), konvertálókat (különféle kép- és dokumentum fájlok ide-oda alakítása) vagy éppen a PDF jelszavas védelmét létrehozó, illetve törlő eszközöket. Bármelyiket is használjuk, elmondható róluk, hogy áttekinthető, letisztult felületen dolgozhatunk. Mivel minden modul egy adott feladatot végez el, így nem fogunk belezavarodni sem, hiszen a főoldalon kiválasztjuk, milyen feladatot akarunk megoldani (például epub vagy DOC fájlok konvertálása PDF-be, esetleg fordítva), majd az adott eszköz felületén csak megadjuk a fájlt, amivel dolgozni akarunk és elindítjuk a folyamatot.

Bár ez egy online PDF szerkesztő, meglepően gyorsan dolgozik. A feltöltési és letöltési idő természetesen erősen függ az internetkapcsolatunktól, de egy átlagos, 2-3 MB-os PDF esetében ez nem jelenthet nagy gondot. Nagyobb fájloknál már kicsit többet kell várakoznunk. Mellesleg itt, többek között, a PDF fájlok tömörítése is megoldható, így a gigászi méretű dokumentumaink fájlméretét jelentősen csökkenthetjük.

Kiemelnénk még a lehetőségek közül a már említett vízjelezési megoldást is, amely rendkívül egyszerűen használható. Segítségével a PDF dokumentum összes oldalán elhelyezhetünk – a lapok általunk meghatározott részén – ízléses, szöveges vízjelet, vagy ha feltöltünk egy képfájlt (például logót), akkor akár azt is. Mindez néhány mozdulat csupán.

A PDF Candy rendkívül jól használható, az egyik legjobb online PDF szerkesztő amivel eddig találkoztunk, így ha valakinek hirtelen ilyen funkciókra lenne szüksége a számítógépen, feltétlenül adjon egy esélyt ennek az ingyenes szolgáltatásnak.

Ne maradjon le erről sem!