Így kreálhat hamis Messenger és Facebook csevegéseket

Mostanában – leginkább az amerikai elnökválasztás kapcsán – viszonylag sokat szerepelt a hírekben és blogokban, milyen nagy hatású véleményformáló a Facebook (mint eszköz).

Ezek után már csak hab a tortán, hogy a következő két online alkalmazással pillanatok alatt dobhatunk össze hamis Facebook csevegéseket, amelyeket aztán képként beillesztve egy fórumon, blogon, közösségi oldalon, remekül félre lehet vezetni a felkészületlenebbeket. Persze készítői nem csalásra, inkább csak tréfálkodásra szánták mindkettőt. Ha például szeretnénk meglepni ismerőseinket egy hírességgel folytatott beszélgetésünkről készült képernyőképpel, így szinte bárkit oda varázsolhatunk egy ál-beszélgetésbe.

 

Hamis üzenetek

A Fake Facebook Walls segítségével például pillanatok alatt készíthetünk Facebook bejegyzések alatti párbeszédeket, tetszőleges személyekkel, szövegekkel, képekkel.

Többféle diskurzusra is módot ad a program, így válogathatunk kedvünkre, hogy miről szóljon eszmecsere, képzeletbeli Facebook falunkon.

Ha végeztünk a művel, megoszthatjuk online bárkivel, vagy menthetjük privát használatra, linkkel. Adott esetben pedig képernyőképet is menthetünk róla. Megtévesztően élethű.

Nem bonyolultabb lélek aFacebook Chat Generator sem, amellyel képzeletbeli Facebook Messenger üzeneteket tudunk összerakni. Minkét csevegő félnek adhatunk nevet, feltölthetünk avatar fotót, s természetesen azt írunk üzenetnek, amit csak akarunk.

A végeredményt menthetjük PNG képfájlként a gépünkre. Itt még csak regisztrálnunk sem kell az oldalra ahhoz, hogy használhassuk.

Szóval lehet kezdeni gyártani a tréfás üzeneteket, melyekben hírességekkel csevegünk éppen…

Ne maradjon le erről sem!