Szemkövető monitorral és új notebookkal aratott az Acer

Az Acer Predator Z301CT, a világ első 21:9 képaránnyal rendelkező hajított, szemkövető funkcióval ellátott monitora nyerte el a CES Legjobb innováció díját a Perifériák kategóriában. De nem lehet oka panaszra a cégnek, mert a Swift 7 elnevezésű ultravékony notebook és a vékony Spin 7 átalakítható notebook is díjat nyert a Hardver és komponens kategórián belül a CES 2017-en.

Egy ilyen díj odaítélésekor a termékek számos mustrán esnek át a CES 2017 keretein belül, olyan független, ám nemzetközileg elismert mérnökök és egyéb szakemberek által, akik kifejezetten a 28 kategórián belül felsorakoztatott konzumer elektronikai termékekre fókuszálnak.

A Legjobb innováció díjat elhozó Predator Z301CT monitor gond nélkül vette az akadályokat, például az impresszív technológiákat górcső alá vevő PC periféria kategóriában is (itt kapott az Acer terméke magasabb pontozást, mint bármely más területen).

A Predator Z301CT a világ első 21:9-es hajlított monitora. Érdekessége, hogy szemkövető funkcióval is rendelkezik, ami biztosítja a gamereknek az irányítás teljes értékű élményét, ezáltal sokkal közvetlenebb és dinamikusabb lesz a játékélmény: gyorsabb reakciókkal, pontosabb célzásokkal és kevésbé pontatlan, még gyorsabbra hangolt lövésekkel, miközben a billentyűzet és az egér szinte háttérbe szorul.

A 30 colos, 1800R hajlított ultrawide full HD eszköz 2560×1800 képpont felbontást garantál, lag- és elmosódásmentes megjelenítéssel, hála az NVIDIA G-SYNC technológiának, valamint a 200Hz-es képfrissítési rátának, a gyors 4ms válaszidőnek és a 178 fokos betekintési szögeknek.

Az Acer Swift 7 szintén CES 2017 elismerést kapott, nem ok nélkül: 1 centiméternél is vékonyabb, ultrakönnyű, hihetetlen hordozhatóságot kapunk általa, plusz akár 9 órás akkumulátor-üzemidővel is számolhatunk. Elegáns, teljesen alumínium burkolattal, valamint Corning Gorilla Glass üvegbevonattal rendelkezik, rendkívüli rugalmassággal és karcoldódásmentes felülettel. A belső kialakítás arany árnyalatú, míg a külső matt fekete, az extra precíziós érintőpad gyémántalakzatot idéző vonalakkal hozza el a minimalista luxust.

Az Acer Spin 7 kihajtható és alakítható netbook szintén díjat kapott, így minden együtt van ahhoz, hogy nagy sikerként könyvelje el a gyártó a CES 2017 jelenlétét. Ez a gép teljesen alumínium tokozásban érkezik, 14 col képátlós full HD IPS kijelzővel, Corning Gorilla Glass technológiával felvértezett érintőpanellel. Az alakítható notebookkal akár 8 órán keresztül is dolgozhatunk, kifejezetten vékony és pehelysúlyú, így garantált az extrém egyszerű hordozhatóság és felhasználás.

Ne maradjon le erről sem!