Fekete Audacity: ingyenes hangszerkesztő, új köntösben

Ha valaki folyamatosan követi cikkeinket, bizonyára találkozott már a Audacity nevű ingyenes hangszerkesztő programmal valamelyik válogatásunkban. Ez a cross-platform (Windowson, Linuxon és macOS alatt egyaránt használható program az ingyenes hangszerkesztők között az egyik legjobb.

Hangrögzítésre vagy korábbi felvételek, dalok utólagos módosítására, vágására, effektezésére egyaránt nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. Akár több sávos felvételre is lehetőséget van benne, rengeteg effektet, szűrőt tartalmaz, a felülete átlátható és könnyen használható.

S ha már a felületnél tartunk, el is jutottunk maj kiválasztottunkhoz, a DarkAudacity alkalmazáshoz. Ez a változat jelenleg csak Windowsra érhető el. Különlegessége, hogy az Audacity hagyományos eszköztárát és funkciót egy kicsit átvariált, modernebb, a professzionális hangszerkesztők felületét idéző sötét külsővel ruházza fel. Minimális funkcióbeli különbség is akad, például a felvételek során, de ezeket leszámítva tulajdonképpen pont ugyanazt kapjuk, mintha az eredeti Audacity-t töltöttük volna le, csak sokkal pofásabb köntösben.

Érdemes próbára tenni, nekünk ez a külső például sokkal jobban bejön, mint a program eredetije.

Ne maradjon le erről sem!