Ha valaki folyamatosan követi cikkeinket, bizonyára találkozott már a Audacity nevű ingyenes hangszerkesztő programmal valamelyik válogatásunkban. Ez a cross-platform (Windowson, Linuxon és macOS alatt egyaránt használható program az ingyenes hangszerkesztők között az egyik legjobb.

Fekete Audacity: ingyenes hangszerkesztő, új köntösben | Techwok.hu

Hangrögzítésre vagy korábbi felvételek, dalok utólagos módosítására, vágására, effektezésére egyaránt nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. Akár több sávos felvételre is lehetőséget van benne, rengeteg effektet, szűrőt tartalmaz, a felülete átlátható és könnyen használható.

Fekete Audacity: ingyenes hangszerkesztő, új köntösben | Techwok.hu

S ha már a felületnél tartunk, el is jutottunk maj kiválasztottunkhoz, a DarkAudacity alkalmazáshoz. Ez a változat jelenleg csak Windowsra érhető el. Különlegessége, hogy az Audacity hagyományos eszköztárát és funkciót egy kicsit átvariált, modernebb, a professzionális hangszerkesztők felületét idéző sötét külsővel ruházza fel. Minimális funkcióbeli különbség is akad, például a felvételek során, de ezeket leszámítva tulajdonképpen pont ugyanazt kapjuk, mintha az eredeti Audacity-t töltöttük volna le, csak sokkal pofásabb köntösben.

Fekete Audacity: ingyenes hangszerkesztő, új köntösben | Techwok.hu

Érdemes próbára tenni, nekünk ez a külső például sokkal jobban bejön, mint a program eredetije.