Fizetős programok letöltése ingyen az okostelefonra

Mára olyan hatalmas kínálat van mobilalkalmazásokból iOS-re és Androidra, hogy ember legyen a talpán, aki naprakész tud lenni a frissítésekkel, akciókkal kapcsolatban.
Pedig a fejlesztők sokszor hirdetnek akciókat, vagy azért, hogy a leendő új verzióknak megágyazzanak a régi változatok ingyenessé tételével, vagy egyéb megfontolásból. Így aztán akár olyan appokhoz is hozzájuthatunk ingyen és bérmentve, amelyek korábban még kemény összegekért voltak megvásárolhatók az alkalmazásboltokban.

 

Fizetős programok letöltése ingyen

Az AppZapp leveszi vállunkról a terhet, hogy nekünk kelljen kimazsolázni a kínálatból az éppen ingyenessé, vagy jelentős kedvezménnyel megvásárolhatóvá vált appokat.
A kis alkalmazás iOS-re és Androidra egyaránt letölthető. Miután elindítottuk, rögtön megcsodálhatjuk a legújabb akciókat, átlátható listába szedve. Minden alkalmazásnál látjuk, hogy mennyire került eredetileg, mennyiért vehetjük meg most, illetve azt is, ha éppen ingyenessé tették az alkotók. Egy érintés és máris a megfelelő alkalmazásboltban vagyunk és megvehetjük vagy letölthetjük a kérdéses programot.

 

Akkor sem kell elkeserednünk, ha álmaink alkalmazása épp nem akciós. Az AppZapp ugyanis beállítható, hogy figyelmeztessen minket, amikor a programot olcsóbban, vagy esetleg ingyen elérjük. Sőt, ha kell, a frissítésekről is küld nekünk figyelmeztetést.

 

Praktikus, átlátható, sokoldalú akció-figyelő az AppZapp. Ha még sosem próbáltuk, feltétlenül adjunk neki egy esélyt a bizonyításra, mert igen sokat spórolhatunk vele, ha fizetős programok ingyen kerülnek a telefonunkra. Ráadásul teljesen jogtisztán, mindenféle “veszélyes” trükközések nélkül.

Ne maradjon le erről sem!