Nik Collection letöltés: profi fotószerkesztő, ingyen

Érik néha kellemes meglepetések az embert a multik részéről. Ezúttal a Google határozott úgy, hogy az eddig kereskedelmi forgalomban megvásárolható, professzionális képszerkesztő alkalmazását teszi ingyen elérhetővé Windowsra és OS X-re egyaránt.

 

Nik Collection letöltés, ingyen

Az eddig pénzért (kezdetben 500, majd később 150 dollárért) megvásárolható Nik Collection csomagot tehát immár teljesen ingyen tölthetjük le a Google oldaláról, azaz innen.
Az összeállítás minden darabja ízig-vérig profi kivitel, ráadásul modulként akár a Photoshopon belül is használhatjuk a szűrőket, effekteket. Utóbbiakból pedig van bőven, a különféle retusáló eszközöktől a rendkívül látványos effektekig mindent megtalálunk egy pakkban.

S ha mindez még nem lenne elég, a Nik Collection minden egyes darabja villámgyors, nem kell hosszú percekig várnunk egy-egy átalakításra.
Minden effekt testreszabható, de annyi előre definiált sablont kapunk, hogy erre a többségnek valószínűleg nem is lesz szüksége, így kijelenthetjük, hogy a Nik Collection segítségével a fotók átalakítása pusztán egy kattintás. A végeredmény pedig döbbenetesen jó. Aki még nem próbálta, annak érdemes most letölteni és telepíteni a csomagot. Immár nincs benne semmi kockázat, lehetőség viszont annál több…

Ne maradjon le erről sem!