Heti TOP: plakát készítés és az iOS 15 Fókusz módjának titkai

Ezen a héten megmutattuk, miként lehet kihasználni a most megjelent iOS 15 Fókusz módjának lehetőségeit, akár a pihenés, akár a szórakozás, akár a munka terén. Segítségével sokkal jobban koncentrálhatunk majd az éppen végzett tevékenységre, nem fog minket úton-útfélen megzavarni valaki vagy épp valami a telefonon.

De szolgáltunk érdekességgel azoknak is, akik mostanában kezdtek el videókat feltölteni a Youtube-ra és a lehető legkevesebb energiával és pillanatok alatt szeretnének saját, látványos és ízléses nyitóképet összedobni videóikhoz. A bemutatott ingyenes, online eszközzel egy szinte gyerekjáték. Pár kattintás és már tölthetjük is fel a videónkhoz a vadonatúj indexképet.

Végül pedig azoknak is mutattunk egy hasznos – és szintén online – eszközt, akik posztereket, plakátokat, hirdetéseket szeretnének készíteni maguknak, de nem nagyon boldogulnak a grafikai szoftverek használatával, vagy épp nincs ötletük, miként épüljön fel a kompozíció. Ezek az oldalon temérdek sablon vár rájuk, amelyeket pár kattintással testreszabhatnak, átírhatják például rajtuk a szövegeket, kiegészíthetik azokat saját fotókkal, majd lementhetik a kész produktumot PDF dokumentumként vagy képfájlként.

Ne maradjon le erről sem!