Heti TOP: hangfájl hangerejének növelése és online jegyzet programok

Ezen a héten mutattunk néhány remek online eszközt, amelyek segítségével pillanatok alatt megnövelhetjük egy mp3 hangfájl hangerejét. Legyen szó zenéről vagy egy megbeszélés hangfelvételéről, mindig jól jöhet, ha nem túl halk a felvétel. Márpedig ezekkel az weboldalakkal ezt gond nélkül megtehetjük, mindenféle hangszerkesztő program telepítése nélkül.

Összeszedtük a legjobb ingyenes online jegyzet programokat is. Ha valaki nem akar jegyzet alkalmazást telepíteni, de szeretne olyan jegyzeteket létrehozni, amelyeket bármely rendszeren gond nélkül elér akár a böngészőben is, ezeket az ingyenes szolgáltatásokat érdemes megismernie.

Végül szintén ezen a héten került terítékre az egyik legnagyobb online gyűjtemény, amelyben jogdíjmentes fotókat, zenéket, hangeffekteket, grafikai sablonokat, vektoros ábrákat, 3D objektumokat és még számos kreatív elemet találunk. Sőt, még WordPress plug-inek és témák is akadnak a kínálatban. Szóval hatalmas a választék, mi pedig elmondjuk, kinek megfelelő megoldás a napi munkához ez a gyűjtemény.

Ne maradjon le erről sem!