A legjobb WinAmp skinek egy helyen, kipróbálható formában

Biztosan sokan emlékeznek még az egykori WinAmp médialejátszóra, amely hosszú éveken át etalonként szolgált a saját kategóriájában. Amellett, hogy remek alap funkciókkal rendelkezett, volt egy sokakat vonzó lehetősége: különféle skinek segítségével teljesen átöltöztethettük. Így mindenki a saját ízlésének megfelelőre alakíthatta a programot. S hogy ez mennyire népszerű funkció volt, azt mi sem bizonyítja, minthogy irgalmatlan mennyiségű skin készült hozzá. Ezeket válogatta össze a WinAmp Skin Museum alapítója (Jordan Eldredge), hogy a legjobb WinAmp skinek egy helyen elérhetők legyenek.

WinAmp Skin Museum: a legjobb WinAmp skinek egy helyen

WinAmp Skin Museum oldalra ellátogatva folyamatosan görgethetjük a hatalmas gyűjteményt, amelyben szerepelnek a program saját felületei, s rengeteg rajongók által készített alternatív skin egyaránt. 

Ha rákattintunk valamelyikre, működés közben is tesztelhetjük, ugyanis az oldal a WebAmp nevű online médialejátszóra építve életre is kelti az egykori skineket. Sőt, ha még mindig használjuk egy PC-n ezt a programot, le is tölthetjük hozzá a kiválasztott felületet.

Mellesleg a WebAmp alapoknak köszönhetően nem csak demó dalokkal szórakozhatunk, hanem feltölthetünk saját gyűjteményünkből is dalokat, hogy retró WinAmp bulit csapjunk.

Szóval ha valakinek egyszerre támad kedve nosztalgiázni és zenét hallgatni, érdemes ellátogatnia erre az oldalra, s átböngészni a hatalmas gyűjteményt. Ha pedig egyéb területeken is nosztalgiáznánk egy kicsit, érdemes átnézni az alábbi linken elérhető cikkeket. Régi játékok, rendszerek, programok tárulhatnak a szemünk elé, sokszor online használható változatban.

Ne maradjon le erről sem!