Közösségi háttérkép letöltő iPhone-ra és Androidra

Számtalan háttérkép letöltési tippet adtunk már, ma azonban igazi csemegével szolgálunk. A Pixtory nevű alkalmazást nem az teszi különlegessé, hogy kifejezetten mobilra optimalizált háttérképeket lehet vele letölteni (Androidra és iPhone-ra is), hanem az, hogy ezeket a képeket közösségi alapokon osztják meg, s mindegyikhez tartozik valamilyen rövid kis sztori. Ez egy igazi közösségi háttérkép letöltő app!

A program telepítése után azonnal elkezdhetjük tallózni a folyamatosan alakuló, bővülő gyűjteményt. Ha az adott képet megbökjük az ujjunkkal, máris olvashatjuk a hozzá tartozó kis történetet, bölcsességet, s persze látjuk azt is, ki osztotta meg. Ha pedig megtetszett a kép, egy mozdulattal lementhetjük azt az iOS saját Fotók alkalmazásába, egy Pixtory nevű albumba. Innen már a rendszer beépített funkcióival tudjuk háttérképként hasznosítani a képeket.

A Pixtory használata gyerekjáték, a minimalista felületen élvezetes a fotók lapozgatása, bár mi értékeltünk volna egy keresési lehetőséget is, kiváltképp ha már úgyis mindegyik képhez tartozik szöveges tartalom, sőt, címkék is. De mindent nem lehet. Cserébe remek képek között böngészhetünk egyszerűen és pillanatok alatt találhatunk olyan fotót, amelyik feldobja kicsit a mobilunk kinézetét. A Pixatory egy jól sikerült közösségi háttérkép letöltő. Érdemes kipróbálni!

Ne maradjon le erről sem!