Meghosszabbítja vállalkozások számára hirdetett pályázatát az Epson

Egy héttel meghosszabbítja a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások körében kiírt pályázatának beküldési határidejét az Epson. A jelentkezési anyagokat így március 9-én éjfélig várják. A pályázat célja, hogy a japán gyártó felhívja a KKV-k figyelmét a nyomtatási költségek optimalizálására.

A jelentkezés feltételei változatlanok: a pályázat első részében, a jelentkezők által megadott adatok alapján az Epson személyre szabottan segít kiszámolni, hogy a vállalatok az üzleti tintasugaras nyomtatókkal a nyomtatási és energia költségeken mennyit takaríthatnak meg 3 év alatt. Majd ezt követően a pályázóknak jelezniük kell, hogy a megtakarítható összeget mire fordítanák. A leghasznosabban, legkreatívabban vagy éppen legegyedibben ötletet benyújtó két vállalkozást egy-egy WorkForce Pro multifunkciós, – nyomtató, szkenner, másoló és fax – üzleti tintasugaras készülékkel díjazzák.

Emellett a győztes KKV-k elnyerik azt az összeget is, amit a WorkForce Pro nyomtatókkal a 36 hónap alatt megtakaríthatnak, és ezt a pályázati anyagban megjelölt cél megvalósítására fordíthatják.

A Számoljon háromig az Epson nyomtatóival! pályázatra való jelentkezés új határideje 2017. március 9-én éjfélre módosult. A jelentkezési lap innen tölthető le.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató