Készül az új BlackBerry és jönnek az új Alcatel készülékek is

A Las Vegas-i Consumer Electronic Show-on (CES) mutatja be a TCL Communication az Alcatel A3 XL okostelefont, az Alcatel Moveband okoskarkötőt, a TCL Life otthoni biztonsági termékcsaládot. illetve elöljáróban pár részletet árul el a barcelonai Mobile World Congress-en debütáló új BlackBerry okostelefonról.

 

BlackBerry okostelefon

A TCL Communications csoport – az Alcatel mellett – immár a BlackBerry név jogát is tulajdonolja. Szakemberei idén februárra, a barcelonai Mobile World Congress-re időzítve fejezik be az új készüléket, ekkor ismertetik részletes technikai adatait és nevét is.

A Las Vegas-i CES-en a gyártó elárulta, hogy a biztonság, produktivitás és megbízhatóság jellemzők mentén fejlesztették a továbbra is hardveres billentyűzettel felszerelt BlackBerry okostelefont. A készülék az Android operációs rendszeren fut, billentyűzete érintésérzékeny, prediktív szövegbevitellel támogatott. Legfontosabb jellemzője továbbra is a teljeskörű biztonság, melynek köszönhetően a vállalati és személyes adatok mindig védettek. A termék 2017 első felében kerül a piacra.

 

Alcatel A3 XL 6’’ okostelefon

A márka “A” családjába tartozó, megfizethető, prémium okostelefonjaként az új Alcatel A3 XL új, egyedi dizájnnal érkezik. Legfeltűnőbb újítása a 6 hüvelykes, HD kijelző, amely lehetővé teszi a multimédia fogyasztóknak a HD filmek kompromisszum nélküli fogyasztását. A telefon 4G-s adatkapcsolata a multimédiás anyagok gyors letöltését támogatja.

Ujjlenyomat felismerővel felszerelt, így a készülék egyetlen érintéssel feloldható, segít a dokumentumok titkosításában, gyors hozzáférést biztosít más alkalmazásokhoz, melyekből rengeteget gyárilag telepítve kapnak a vásárlók. Európában 2017 második negyedévétől vásárolható meg az elérhető árú prémium készülék.

 

Alcatel MOVEBAND okoskarkötő

A technológia és a divat szerelmeseinek egyaránt jó választás a Alcatel MOVEBAND okoskarkötő. A karkötő segítségével gesztusokkal, egyetlen csuklómozdulattal irányíthatjuk okostelefonunkat. Töltése két órát vesz igénybe, ez 30 napos készenléti üzemmódot biztosít. Figyelmeztet az üzenetekre, levelekre, hívásokra, követi mozgásunkat, aktivitásunkat és alvásunkat is.

A divat kihívásainak megfelelve az okoskarkötő olasz dizájnú, két extra, valódi bőr és színes pánttal a dobozban érkezik: egy kétrétegű bőr pánt hölgyeknek és egy unisex pánt. A megfizethető Alcatel MOVEBAND Európában 2017 második negyedévétől lesz elérhető.

 

TCL LIFE otthoni biztonsági rendszer

A TCL LIFE otthoni biztonság rendszernek több eleme lehetővé teszi otthonunk vagy irodánk ellenőrzését, akár távolról is. A rendszer szíve a LIFECONNECT otthoni vezérlő, ez köti össze egymással a kamerát (LIFECAM WiFi IP kamera), a Zigbee protokollt támogató ajtó- és ablakszenzorokat (LIFESENSE) és mozgásérzékelőket (LIFEDETECT).

Menedzselésükhöz az iOS 8.0+, és Android 4.0+ okostelefonokra telepíthető LIFEAPP alkalmazást biztosítja a gyártó. A termékek 2017 második negyedévében kerülnek piacra.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató